NAC-gebak maakt Breda lekker voor play-offs

May 21, 2017
75 Views

NAC Breda speelt zondag tegen FC Volendam voor een plek in de finale van de play-offs. Banketbakkerij Van Haaren maakt Breda alvast lekker voor de thuiswedstrijd met speciale NAC-gebakjes. De heenwedstrijd op donderdag eindigde in 2-2.

“Ik kwam op het idee voor een speciaal gebakje nadat ik zag dat een bakker in Rotterdam het nieuws haalde met Feyenoord-tompoezen”, zegt winkelbediende Conny Visser. Eigenaresse Natasja van Mook, een groot NAC-fan, was meteen enthousiast en wilde de petit fours met NAC-logo in haar bakkerij verkopen. “We hebben eerst wel even NAC gebeld om te vragen of we het logo mochten gebruiken”, zegt Visser er snel bij.

De banketbakkerij kwam op 16 mei met een speciale win-actie op Facebook. Wie de uitslag van de eerste wedstrijd in Volendam goed wist te voorspellen, won een gratis doosje petit fours met NAC-logo. In twee dagen werd er meer dan zeventig keer gereageerd. Bij de bakkerij organiseren ze wel vaker acties met NAC-lekkernijen. “We dragen NAC gewoon een warm hart toe.”

NAC-gebakjes bij banketbakkerij Van Haaren from De Nieuwsredactie on Vimeo.

Image Credits: Matthijs Keim.

You may be interested

Medicinale ket voor Jan met de pet
Uncategorized
38 views
Uncategorized
38 views

Medicinale ket voor Jan met de pet

Tijn Swinkels - November 17, 2017

De geschiedenis van de drugs Hoelang men al drugs als medicijn gebruikt, weten we niet precies. De eerste puur chemische…

Nog steeds een taboe op vrouwen in de Katholieke kerk
Nieuws
50 views
Nieuws
50 views

Nog steeds een taboe op vrouwen in de Katholieke kerk

Tesla van den Berg - November 17, 2017

Door: Tesla van den Berg en Silke Nissingh De man werkt en de vrouw zorgt thuis voor de kinderen; dit…

Burn-out: waarom lopen studenten een verhoogd risico?
Nieuws
31 views
Nieuws
31 views

Burn-out: waarom lopen studenten een verhoogd risico?

RikvanVegchel - November 17, 2017

Werkdruk, stress, financiële onzekerheid en de constante afleiding van de smartphone. Voor studenten wordt het er niet makkelijker voor en…