Ik verveel me niet

June 1, 2017
19 Views

Heb je wat vrije tijd of een weekend niks te doen, maar je hebt even geen zin in Netflix? Hier vijf tips, zo goed als gratis, dus geschikt voor jou als student!

Wildkamperen

Ga wildkamperen! Bij wildkamperen zet je zelf een tentje op ergens in het bos. Wel even kijken van te voren waar je legaal mag kamperen en wat de regels zijn. Je mag ergens maximaal drie dagen staan, dus dan heb je toch even een mini-vakantie én het is budget-proof!

Picknicken

Eten, gezellige dagen met vrienden en niet te veel moeite, ideaal toch? Bij picknicken kun je het zo gek maken als je zelf wilt, ga lekker met vrienden naar het park, zorg dat iedereen       wat eten en drinken meeneemt en je leuke dag kan beginnen.

Waterfietsen of kanoën

Ook dit kun je doen met vrienden, of gezellig met je familie. Waterpark ‘de IJzeren man’ biedt dit soort dingen al  aan voor vijf euro per dag. Misschien niet iets wat je als eerste zou bedenken, maar zeker erg leuk kan zijn bij mooi weer!

Opruimen

Haha, ja. Opruimen op een regenachtige dag kan erg lekker zijn. Je doet wat nuttigs en misschien vind je dingen die je al lang niet meer hebt gebruikt, die zou je kunnen verkopen en van dat geld weer wat leuks doen als een soort beloning voor je harde werk.

Foto’s uitzoeken

Heb je nog leuke foto’s van een vakantie of een leuke dag met vrienden, zoek ze uit! Druk ze af en plak ze in een fotoboek. Zo heb je weer een leuke herinnering voor later en een leuke bezigheid voor nu.

You may be interested

VIDEO: ‘Lekker Hema’ nieuw foodconcept
Life&Style
15 views
Life&Style
15 views

VIDEO: ‘Lekker Hema’ nieuw foodconcept

Luca de Louw - September 22, 2017

Donderdag 21 september gooide de Hema in Tilburg haar 'nieuwe' duren open. Het is de eerste in Nederland met een…

Wordt de nieuwe paal hufterproef?
Life&Style
19 views
Life&Style
19 views

Wordt de nieuwe paal hufterproef?

Noortje de Vries - September 22, 2017

Na een avond stappen fiets je naar huis en bots je tegen een fietspaal. Hup, daar is een slag in…

Allemaal de kroeg in
Life&Style
17 views
Life&Style
17 views

Allemaal de kroeg in

Tijn Swinkels - September 22, 2017

De kroegen lopen leeg. Althans, dat zegt een onderzoek dat GfK uitvoerde voor Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Door die leegloop…