Wat de universiteitsraad ook zegt: het mediacluster komt er

June 1, 2017
71 Views

De universiteitsraad van Tilburg University heeft haar advies nog niet uitgebracht, maar de champagneflessen zijn al ontkurkt: het mediacluster in de spoorzone komt er. Maakt het advies van de raad dan niks uit?

Studentenfracties Fractie Front en Fractie SAM zien beide in dat het mediacluster, dat MindLabs gaat heten, er sowieso komt. Wel denken ze met hun advies, dat ze op vrijdag 2 juni bekend zullen maken, nog verschil te kunnen maken. Desalnietemin zijn de fracties kritisch op het proces. “Persoonlijk vind ik het de normale gang van zaken dat wij ons advies uitbrengen voordat een dergelijke beslissing wordt genomen”, aldus Janne Wijdeven van Fractie Front. (zie audio)

Wat is het mediacluster precies?

In de voormalige Hal 70 op de spoorzone in Tilburg komt een mediacluster waar de Fontys Hogeschool voor Journalistiek, De masteropleiding Communication and Information Sciences van Tilburg University, het ROC en de Persgroep gaan samenwerken. Als alles volgens plan verloopt, staat MindLabs er in 2020.

Image Credits: Wikipedia.

You may be interested

Medicinale ket voor Jan met de pet
Uncategorized
38 views
Uncategorized
38 views

Medicinale ket voor Jan met de pet

Tijn Swinkels - November 17, 2017

De geschiedenis van de drugs Hoelang men al drugs als medicijn gebruikt, weten we niet precies. De eerste puur chemische…

Nog steeds een taboe op vrouwen in de Katholieke kerk
Nieuws
51 views
Nieuws
51 views

Nog steeds een taboe op vrouwen in de Katholieke kerk

Tesla van den Berg - November 17, 2017

Door: Tesla van den Berg en Silke Nissingh De man werkt en de vrouw zorgt thuis voor de kinderen; dit…

Burn-out: waarom lopen studenten een verhoogd risico?
Nieuws
31 views
Nieuws
31 views

Burn-out: waarom lopen studenten een verhoogd risico?

RikvanVegchel - November 17, 2017

Werkdruk, stress, financiële onzekerheid en de constante afleiding van de smartphone. Voor studenten wordt het er niet makkelijker voor en…