Oud-trainer ziet Feyenoord wel stunten tegen City

September 12, 2017
159 Views

Feyenoord speelt woensdagavond thuis tegen Manchester City. Ronald Koeman, die met Everton drie keer niet verloor van City, laat in zijn column in de telegraaf weten dat hij denkt dat Feyenoord kan stunten tegen de miljoenenploeg van trainer Josep Guardiola.

“Ben je niet agressief genoeg en geef je ruimte weg dan wordt het zomaar 5-0. Toch is Feyenoord thuis in staat te stunten. Als de ploeg compact speelt, komt er tegen City vroeg of laat een kans”, schreef Koeman.
Feyenoord-fan Tom Hogeweg sluit zich hier deels bij aan: “Het gaat lastig worden als je al ziet dat we het moeilijk hebben tegen Heracles. Maar als we alles geven is een stunt mogelijk. Vorig jaar tegen Manchester United dacht iedereen ook dat we kansloos waren, uiteindelijk wonnen we met 1-0.”

Lastig karwei
Feyenoord zal het waarschijnlijk moeilijk gaan krijgen tegen ‘The Citizens’. City won dit weekend overtuigend van titelkandidaat Liverpool. Daarnaast mist Feyenoord basisklant Nicolai Jørgensen, die zich afgelopen weekend tegen Heracles blesseerde. Daar bovenop komt nog dat Feyenoord vaak moeite heeft met Engels clubs, van de 41 wedstrijden tegen clubs uit Engeland won Feyenoord er maar 14.

Terug in de tijd
Feyenoord kent een rijke geschiedenis als het gaat om voetballen op het hoogste niveau in Europa, al was het de afgelopen jaren zeer mager. Met behulp van de onderstaande tijdlijn kun je je geheugen weer opfrissen.

You may be interested

De FHJ opent de deuren
Nieuws
257 views
Nieuws
257 views

De FHJ opent de deuren

Open Dag - November 18, 2017

De rode loper is uitgerold. Fontys Hogeschool Journalistiek opent dit schooljaar voor het eerst de deuren voor nieuw potentieel journalistiek…

Centro estalli: een binnenplein vol met verhalen
Internationaal
9 views
Internationaal
9 views

Centro estalli: een binnenplein vol met verhalen

Bas Booij - November 19, 2017

In het midden van Palermo, tussen alle drukte, ligt een binnenpleintje waar genoten wordt van de zon, verhalen worden gedeeld,…

What if: things change
Internationaal
12 views
Internationaal
12 views

What if: things change

Charlotte Hamilton - November 19, 2017

Veel mensen kunnen zich weinig voorstellen wat er precies gaat veranderen als Groot-Brittanië uit de EU stapt. Het voelt ver van…

What if: the tourism in Edinburgh collapses?
Internationaal
26 views
Internationaal
26 views

What if: the tourism in Edinburgh collapses?

Merijn Metsemakers - November 19, 2017

Edinburgh, een stad waarin toerisme essentieel is. De economie haalt jaarlijks een inkomen van 1.4 miljard pond uit deze sector.…