Herfststorm stuurt Eftelingbezoekers naar binnen

September 13, 2017
27 Views

Bezoekers van de Efteling hadden beter een andere dag uit kunnen kiezen om een bezoekje te brengen aan het pretpark. De eerste herfststorm van het jaar zorgt ervoor dat veel buitenattracties zijn gesloten en het is onbekend wanneer deze weer open gaan.

Het komt niet vaak voor dat de Efteling attracties sluit vanwege het weer. De bezoeker is hier de dupe van, maar een tegemoetkoming geeft het park niet: ‘’De mensen weten wat voor weer eraan komt en we geven dat ook aan op social media en bij de ingang. Er zijn een handjevol attracties vandaag gesloten, maar de binnenattracties zijn gewoon toegankelijk’’, zo zegt een woordvoerder van de Efteling.

De Efteling meldt dat er vooralsnog geen schade aan de attracties is. De Vliegende Hollander werd vanochtend gesloten en ging daarna weer open, maar is inmiddels dicht voor bezoekers. Joris en de Draak, de Gondoletta, de Pagode, Baron 1898 en de Bob werden vanochtend allemaal gesloten door de harde wind. Fata Morgana en de Python zijn ook gesloten, maar dit heeft te maken met onderhoud aan de attracties.

Het park hoopt de attracties zo snel mogelijk te kunnen openen.

You may be interested

Extra beveiliging op Prinsjesdag; merkbaar?
Nieuws
26 views
Nieuws
26 views

Extra beveiliging op Prinsjesdag; merkbaar?

Tesla van den Berg - September 19, 2017

Vandaag is het Prinsjesdag. Vanwege de aanslagen op grote Europese steden de laatste jaren zijn er in Den Haag voorzorgsmaatregelen…

AUDIO: Drie keer scheepsrecht voor Tilburg Trappers?
Sport
16 views
Sport
16 views

AUDIO: Drie keer scheepsrecht voor Tilburg Trappers?

Megan Hanegraaf - September 19, 2017

Twee keer kampioen worden, maar niet mogen promoveren: Dat is wat gebeurde bij de ijshockeyploeg de Tilburg Trappers in de…

Life&Style
20 views

Onbekende dj’s krijgen podium in Tilburg

Willemijn Schilten - September 19, 2017

Het feest Kweektuin is letterlijk een kweektuin: onbekende dj's krijgen hier de kans om te draaien in het Tilburgse Bank15.…