“Squash- en tennisbond onder een dak: alleen maar voordelen”

 

De Nederlandse squashbond (SBN) heeft bekend gemaakt dat ze gaan verhuizen. De bond gaat van Zoetermeer naar Amersfoort.  Daar trekken ze in bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). Een proces waarmee ze sinds afgelopenvoorjaar bezig zijn. De verhuizing heeft allerlei voordelen, aldus directeur Sven Wouters (SBN).

Wouters: “Wij zijn op zoek naar goede samenwerking met een andere bond. Het fijne van de KNLTB is dat er veel overeenkomsten tussen beide sporten zijn. Op de lange termijn heeft de verhuizing voordelen voor onze leden. Wouters vertelt: “Er is dan toegang tot meer en betere kennis, unde en communicatieverbeteringDe verhuizing van Zoetermeer naar Amersfoort staat gepland in november en december.

Win-winsituatie

“De tennisbond heeft meer kapitaal n de zin van mankracht”, zegt Wouters. Dat is een voordeel voor de SBN. ntrekking heeft en win-winsituatie. De squashverenigingen zijn van oudsher commercieel. In de tenniswereld speelt de commercialisering pas de laatste jaren meer een rol. “Wij hebben hier dus meer ervaring in, zo kan de KNLTB profiteren van onze kennis erover”, vertelt Wouters.

You may be interested

Kerststad Valkenburg: de beste van Europa
Life&Style
23 views
Life&Style
23 views

Kerststad Valkenburg: de beste van Europa

Noah Raeven - december 10, 2017

Valkenburg is uitgeroepen tot kerststad van Europa 2018. Dat is natuurlijk heel wat voor een stadje met minder dan 100.000…

Nominaties liever dicht bij huis
Sport
119 views
Sport
119 views

Nominaties liever dicht bij huis

Adinda de Koster - december 10, 2017

Matwé Middelkoop, professioneel tennisser sinds 2002, hecht waarde aan het jaarlijkse sportgala in Breda. Ondanks het geen internationaal event is,…

Chocolade sprinkhanen, geroosterde meelwormen en gebakken krekels
Life&Style
97 views
Life&Style
97 views

Chocolade sprinkhanen, geroosterde meelwormen en gebakken krekels

Tess Mutsters - december 10, 2017

Dr. Patricia Stevens kreeg zes jaar geleden interesse in het eten van insecten, na een studie in de richting van…