Netflix wordt duurder

oktober 6, 2017
110 Views

Netlfix heeft aangekondigd de abonnementsprijzen te gaan verhogen. De abonnees met een abonnement kunnen op 19 oktober een bericht ontvangen van de abonnementendienst. De prijzen gaan omhoog met een of twee euro, afhankelijk van het abonnement dat je hebt.

De verhoging zou zijn ingevoerd om zo meer geld te kunnen investeren in nieuwe series en films. Netflix heeft al wel te maken gehad met een tegenvaller. Afgelopen zomer kondigde de abonnementendienst al aan dat alle Disneyfilms zullen verdwijnen. Disney gaat namelijk volgend jaar zelf een onlinevideodienst beginnen. Vanaf 2019 zullen er geen nieuwe Disneyfilms meer op Netflix te zien zijn.

Slecht nieuws voor Netflix, maar wellicht profiteert Videoland hiervan. Op Twitter zijn al verschillende mensen die aangeven over te stappen op Videoland als reactie op prijsverhoging van Netflix. Videoland biedt onder andere 728 Nederlandse films en series aan, waaronder tv-programma ‘Dance, dance, dance’ en soapserie ‘goede tijden, slechte tijden’. Daarnaast heeft Videoland bijna net zoveel internationale titels.

You may be interested

Kerststad Valkenburg: de beste van Europa
Life&Style
12 views
Life&Style
12 views

Kerststad Valkenburg: de beste van Europa

Noah Raeven - december 10, 2017

Valkenburg is uitgeroepen tot kerststad van Europa 2018. Dat is natuurlijk heel wat voor een stadje met minder dan 100.000…

Nominaties liever dicht bij huis
Sport
17 views
Sport
17 views

Nominaties liever dicht bij huis

Adinda de Koster - december 10, 2017

Matwé Middelkoop, professioneel tennisser sinds 2002, hecht waarde aan het jaarlijkse sportgala in Breda. Ondanks het geen internationaal event is,…

Chocolade sprinkhanen, geroosterde meelwormen en gebakken krekels
Life&Style
18 views
Life&Style
18 views

Chocolade sprinkhanen, geroosterde meelwormen en gebakken krekels

Tess Mutsters - december 10, 2017

Dr. Patricia Stevens kreeg zes jaar geleden interesse in het eten van insecten, na een studie in de richting van…