Nederlands sporticoon Hans Kraay senior overleden

oktober 31, 2017
57 Views

Oud-Feyenoorder Hans Kraay senior is afgelopen vrijdag 27 oktober op 81-jarige leeftijd overleden. Kraay senior stond vooral bekend om zijn voetbalprestaties, maar is daarnaast ook werkzaam geweest als trainer en was ook veel te zien op televisie.

Reacties op het overlijden van Hans Kraay sr.

Seniors’ zoon Hans Kraay junior reageerde bij De Tafel van Kees voor de eerste keer op het overlijden van zijn vader. “Voor mijn vader is het beter, maar voor mij niet”, vertelt hij.

Johan Derksen en Kraay senior zaten geregeld samen aan tafel bij Voetbal Inside. Derksen kende hem dan ook goed en reageert in Dit is de Dag op zijn overlijden. Derksen noemt hem een: unieke man, maar ‘zijn karakter stond hem vaak in de weg’.

Hans Kraay senior was een geliefde man in de voetbalwereld. In een video van FoxSports reageren ex-teamgenoten en oud-voetballers die getraind werden door Kraay senior met lovende woorden. “Ik heb heel veel opgestoken van Hans Kraay”, vertelt André Hoekstra. Hij speelde bij Feyenoord in de tijd dat Kraay daar trainer was. Ook Hugo Hovenkamp werd getraind door de oud-voetballer: “Hij was een van de beste trainers die ik ooit heb gehad.”

You may be interested

Kerststad Valkenburg: de beste van Europa
Life&Style
6 views
Life&Style
6 views

Kerststad Valkenburg: de beste van Europa

Noah Raeven - december 10, 2017

Valkenburg is uitgeroepen tot kerststad van Europa 2018. Dat is natuurlijk heel wat voor een stadje met minder dan 100.000…

Nominaties liever dicht bij huis
Sport
10 views
Sport
10 views

Nominaties liever dicht bij huis

Adinda de Koster - december 10, 2017

Matwé Middelkoop, professioneel tennisser sinds 2002, hecht waarde aan het jaarlijkse sportgala in Breda. Ondanks het geen internationaal event is,…

Chocolade sprinkhanen, geroosterde meelwormen en gebakken krekels
Life&Style
14 views
Life&Style
14 views

Chocolade sprinkhanen, geroosterde meelwormen en gebakken krekels

Tess Mutsters - december 10, 2017

Dr. Patricia Stevens kreeg zes jaar geleden interesse in het eten van insecten, na een studie in de richting van…