Van 14 tot 20 september staat het centrum van Tilburg weer in het teken van cultuurfestival Incubate. De organisatie is nu nog bezig met laatste voorbereidingen.

“Er staan 380 acts op Incubate dit jaar”, zegt Joost Heijthuijsen, communicatiemedewerker van Incubate. “We zijn nu nog bezig om vervanging te zoeken voor bands die hebben gecanceld. Verder hebben we veel contact met de verschillende locaties waar optredens plaatsvinden om met hun de laatste voorbereidingen te treffen. Ook voor de bezoekers zijn we nog druk bezig. Om ze een goed festival te bezorgen worden er nog programma- en informatieboekjes gemaakt.”

Wat betreft de must-see acts zegt Heijthuijsen het volgende: “Er staan wel een aantal grote namen maar de kracht van Incubate is dat het echt een ontdekkingsfestival is. Voor iedereen is er iets.”