De binnenstad van Eindhoven staat van 10 tot en met 13 september in het teken van mode. Donderdagavond 10 september begon IT’S FASHION WEEKEND officieel met de JØ Lounge Party en vrijdagavond werd de dit jaar de nieuwe etalageroute gestart.

Tijdens de derde editie van het evenement kun je mode, muziek en lekker eten en drinken verwachten. Op meerdere locaties zijn er modeshows en feestjes. De etalageroute leidt je via een blauwe loper en blauwe tonnen door de stad. Meewerkende winkels hebben hun etalage ingericht met de nieuwste trends en overal is muziek te horen. “Alle winkels mogen hun etalage inrichten zoals ze zelf willen en ook andere activiteiten organiseren”, vertelt Niels ter Haar, die de communicatie en PR doet voor het evenement.

IFW

IMG_0874

IT’S FASHION WEEKEND duurt nog tot zondag en is gratis te bezoeken.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/223962666″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]