Een week lang kan iedereen de pop-up store in de Emmapassage, die zich in het centrum van Tilburg bevindt, bezoeken. Jong en oud kan binnenlopen voor een voorlichting over brandpreventie en instructies over wat te doen bij brand. Dit doet de brandweer door middel van films en presentaties. Maar ook door de bezoekers situaties voor te schotelen waarin ze ook echt mee doen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een ‘rookbril’ opzetten. Als je deze bril op hebt en doet wat je tijdens een echte brand moet doen, wordt de rook minder. Door deze activiteiten is hebben ook kinderen veel plezier terwijl ze leren.

De pop-up store is tot en met zaterdag 3 oktober te bezoeken!

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/225372670" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="450" iframe="true" /]