Goedemorgen lezers!

Ik ben Willem Pijnenburg en heb een brede interesse in de sportjournalistiek. Mijn voorkeur gaat uit naar voetbal en dan vooral het schrijven over Ajax. Een journalist staat erom bekend dat hij objectief is en dus geen kant kiest. Daarin zitten onder ander mijn leerpunten, dat ik niet subjectief ga schrijven. Ik heb een aantal seizoenen wedstrijdverslagen gemaakt voor een Ajax-site en dat beviel me uitstekend.

Op dit moment volg ik de MBO opleiding Marketing & Communicatie en zit ik in het examenjaar. Het wordt dus tijd om een keuze te maken en die is gevallen op Journalistiek in Tilburg. Ik moet er dus voor zorgen dat ik mijn MBO diploma binnen weet te slepen en dan in Tilburg aan de slag kan. Het is nog niet zover, maar ik kijk er ontzettend naar uit om in Tilburg aan de slag te gaan.