Hey daar!

Ik ben Noortje en ik ben 18 jaar. Vroeger was ik een meisje die nooit goed wist wat ze moest schrijven en als ik een papiertje voor me kreeg zat ik huilend te wachten tot ik eindelijk iets anders mocht doen. Dit is de afgelopen jaren zo veranderd doordat ik gewoon begon met schrijven, schrijven van korte verhalen over dingen die ik zelf mee maak. Deze verhalen waren altijd voor mijzelf en ik durfde dit nooit aan mensen te laten zien, tot die dag kwam dat iemand toevallig wilde kijken wat ik deed en heel enthousiast werd over hoe ik bepaalde dingen verwoord.

Mensen die mijn berichten lezen vinden vooral mijn schrijfstijl heel erg fijn. Het is heel huislijk en gemakkelijk. Aangezien steeds meer mensen naar mijn berichten begonnen te vragen wilde ik beginnen met een blog. Deze heb ik nu al een tijdje maar sinds een half jaar durf ik er ook echt openlijk over te zijn. Het is vooral een lifestyle blog waarin ik schrijf en video’s op maak.

Doordat ik een latere liefde heb gekregen voor de Nederlandse taal, steeds meer gevoel krijg voor schrijven en ik al goed bezig ben met bloggen en vloggen, denk ik dat ik wel een goede nieuwe student zal worden op deze school.

Groetjes,

Noortje