Voor de tweede week op rij organiseert Re-issue een pop-up outletverkoop in Tilburg. Er worden onder andere petten, hoedjes, truien, broeken en vooral sneakers verkocht tegen een flinke korting. De bedoeling van de pop-up outlet is dat er een groep van vijftien personen naar binnen gaat en de deur op slot gaat, wanneer er mensen de winkel verlaten mogen er pas nieuwe mensen naar binnen. Na het succes van vorige week was echter niet de volledige collectie verkocht en is er besloten om opnieuw een uitverkoop te houden. 

Zo vertelde ook Jamal, medewerker van Re-issue: ‘’We hebben vorige week veel verkocht maar toch nog het nodige overgehouden, daarom houden we deze week opnieuw een verkoop. Alle producten die nu verkocht worden, zijn ook de laatste en het is dus op is op.’’

Re-Issue heeft ook een vestiging in Den Bosch maar de winkelketen heeft er toch voor gekozen om opnieuw in Tilburg een uitverkoop te houden. ‘’Ook in Den Bosch loopt de winkel goed, maar in Tilburg loopt het nog net iets beter. De winkel in Tilburg is bovendien iets bekender dan die in Den Bosch en daarom hebben we ervoor gekozen om de outlet hier te houden.’’

De opkomst was goed vandaag, een half uur voor de opening stonden er al ruim dertig mensen voor de deur. Vorige week was deze echter nog beter volgens Jamal. “Vorige week stonden er naar schatting wel zo’n honderd mensen voor de deur te wachten tot ze binnen konden.’’

De uitverkoop van Re-issue is opnieuw in een gehuurd pand in de stad. Dit was makkelijker aangezien alle werkzaamheden die benodigd zijn voor de verkoop veel tijd kosten. ‘’We hebben ervoor gekozen om de outlet niet in de winkel te houden omdat dit voor een grote chaos zou zorgen en het verplaatsen van alle spullen erg veel tijd zouden kosten.’’

Door: Roy Olislagers en Marieke Engbersen