Hij twijfelt al een tijdje, heeft een half jaar Toegepaste Psychologie achter de rug en wist het eigenlijk nog steeds niet. Tot nu. De achttienjarige Romeo van der Wel uit Goes denkt dat hij eindelijk een opleiding heeft gevonden die bij hem past.

De jongen uit Goes neemt een slokje van zijn bruine bekertje espresso en vertelt: ”Ik heb al enige ervaring met schrijven. Op de middelbare school moesten we allemaal een maatschappelijke stage doen. Ik schreef toen voor een blad voor jongeren in Goes.”

Tijdje thuis
Nadat Romeo zijn havo-diploma haalde ging hij naar Fontys in Eindhoven om daar Toegepaste Psychologie te studeren. ”Dat vond ik maar niks. Na een half jaar ben ik gestopt. Nu zit ik al een tijdje thuis, dus ik ben wel toe aan een uitdaging.”

Vroeger wilde ik Jack van Gelder achterna, maar tegenwoordig ligt mijn belangstelling vooral bij muziek

Romeo volgt het nieuws op de voet, ”Ik ben vooral geïnteresseerd in sport- en muzieknieuws. Vroeger wilde ik Jack van Gelder achterna, maar tegenwoordig ligt mijn belangstelling vooral bij muziek.” Hij speelt zelf geen instrument, maar heeft toch een enorme passie voor muziek. Dat je met journalistiek alle kanten op kan, vindt Romeo interessant. “Ik denk dat ik eindelijk weet wat ik wil doen.”