Een nieuw jaar, dus ook nieuwe kansen. Tijd om jezelf te gaan oriënteren op je vervolgstudie. Maar hoe kan je dat nu het beste aanpakken? Kijken op een open dag!

De deuren van de Fontys Hogeschool voor Journalistiek (FHJ) gaan ook deze zondag weer open voor potentiële studenten tijdens de open dag. De rode lopers liggen klaar. Nieuwe studenten-to-be stappen voor het eerst de drempel van onze school over. Sommigen weten precies wat ze willen binnen de wereld van de journalistiek, anderen kijken nog wat onderzoekend rond. Centraal op deze open dag zijn de vragen: wat wil ik bereiken binnen de wereld van de journalistiek en hoe kan de FHJ mij daarin helpen?

Tijdens deze open dag laten we zien waar de FHJ voor staat. Daar gaan we op deze plek over berichten. En….we geven die toekomstige studenten op de site van de Nieuwsredactie een gezicht. We laten ze aan het woord. Laten ze stoeien met microfoons en camera’s, pen en papier, digitale letters en nog veel meer. Volg op deze plek alles rond de open dag van de FHJ, maar ook via social media.

De koffie en thee staan klaar in de aula, geserveerd door de leukste kantinejuffrouw van Fontys! #fhjopendag

Een foto die is geplaatst door Nieuwsredactie FHJ (@fhjopendag) op