Het Belgische festival maakt vandaag niet alleen de komst van Tame Impala bekend. Naast deze naam zullen ook Sigma (30 juni), At The Drive-In (1 juli), Gary Clark Jr. (1 juli), Savages (2 juli), Band of Horses (2 juli) en Bear’s Den (3 juli) optreden.

Wie zijn deze namen;

Tame Impala is een rockband van vijf mannen uit het Australische Perth. In 2007 werd de band opgericht door Kevin Parker. At the Drive-In was een post hardcore muziekband die bestond tussen 1993 en 2001, afkomstig uit de stad El Paso. Zij komen dit jaar bijeen voor een aantal optredens. Band of Horses is een Amerikaanse indierockband uit Seattle. Sigma is een Engels drum and bass band bestaande uit Cameron Edwards en Joe Lenzie. Gary Clark Jr. is een Amerikaans gitarist en acteur. Hij wordt beschreven als ‘the future of Texas blues’. Savages is een in Londen gevestigde post-punk revival, opgericht in 2011.

Rock Werchter vindt dit jaar van 30 juni tot en met 3 juli plaats in het dorpje Werchter. Op 5 december is de kaartverkoop gestart. Een kaartje voor het gehele weekend kost 236,- en voor een dagkaart leg je 100,- neer.

Voor meer informatie over Rock Werchter klik hier