‘Taxi kaping’, ‘Politie pranken’ en ‘Minibike race in supermarkt’ , dit zijn allemaal video’s van het populaire YouTube kanaal StukTV. Voor hun video ‘Sloop een caravan’, die vanmiddag online wordt gezet, kregen de heren van StukTV een boete en raakte Thomas licht gewond.

‘Sloop een Caravan’

“We kregen een boete  van 280 euro”, laat Thomas weten, “maar  dat we een boete krijgen gebeurt wel vaker.” Voor welke pranks ze nog meer boetes kregen kon hij zich echter zich niet herinneren.

Tijdens de stunt kreeg Thomas glassplinters in zijn hand. Hij moest naar het ziekenhuis om dit  te laten hechten. “Met mijn hand gaat weer goed”, laat de verwonde prankster weten.

Giel Beelen Prank

“Laatst hebben we de auto van Giel Beelen gestolen, dat ging wel ver”, antwoordde Thomas op de vraag wat hun meest ver gaande prank is. Maar zelfs dit filmpje vind hij niet té ver gaan. “Een prank gaat pas te ver als je bewust iemand voor schut zet”.

Enzo Knol Prank

Juist het ‘bewust voor schut zetten’ is waar Enzo Knol de jongens van StukTV in december van beschuldigde. Dit hebben ze i nmiddels uitgepraat bij RTL Late Night. “Enzo was gewoon geschrokken, maar alles is weer goed”, zegt Thomas over deze affaire.