Ben je klaar met Tinder en op zoek naar een intiemere datingservice? Dat is Smell Dating iets voor jou! Smell Dating is een nieuwe datingservice, waarop je wordt gematcht op basis van geur. Het is heel wat anders dan plaatjes swipen op Tinder, dat puur is gebaseerd op uiterlijk.

Hoe werkt het? Je meldt je aan via de website, aanmelden kost 25 dollar (dat is ongeveer 23 euro).Vervolgens krijg je een T-shirt opgestuurd. Dit T-shirt draag je drie dagen lang, het liefst ook terwijl je slaapt, zonder deodorant of parfum te gebruiken. Vervolgens stuur je jouw (waarschijnlijk niet al te frisse) T-shirt weer op naar Smell Dating. Nadat je je shirt hebt opgestuurd, krijg je tien T-shirts teruggestuurd van andere mensen en kan het ruiken beginnen!

Zit er een T-shirt tussen die jij lekker vindt ruiken? Dan zou de eigenaar van dat shirt misschien wel eens jouw perfecte match kunnen zijn. Maar verliefd worden op iemand door geur, kan dat wel? Datedeskundige Tosca Sel vertelt er meer over.