Het muzikantenleven draait om alcohol, seks en drugs. Na een speurtocht door verschillende webwinkels valt te concluderen dat het dagelijkse stukje sport in bed een stuk spannender en muzikaler kan.  

De kattenkoptelefoon van Deadmau5

Als een beschuitje eten op de planning staat is het verstandig om bemoeienis van de viervoeter te voorkomen. Deadmau5 is een kattenliefhebber en heeft daarom speciaal met fabrikant SOL Republic een koptelefoon ontwikkeld voor zijn eigen kat. Helaas zijn er maar tien geproduceerd en hangt er een prijskaartje aan van minimaal duizend dollar. catheadphones

De onderbroeken van Katy Perry

Mannen houden wel van een setje lingerie. Katy Perry speelt hier handig op in met haar eigen onderbroeken. Met de slogans ‘walking on air’ of ‘one of the boys’ op het achterwerk maak je als vrouw de blits en verras je je mannelijke bedgenoot hopelijk op een positieve manier. De felroze broekjes zijn voor 25 dollar te koop in het online winkeltje van Katy Perry.

katyperry

De dildo set van Rammstein

Sommigen onder ons hechten een hoop waarde aan voorspel, alleen of met een partner. Rammstein speelt in op ons hoge libido met hun eigen zes delige dildo-set. Bij de set komt ook een flesje glijmiddel en een set handboeien. De dildo’s zijn beperkt te koop in de webstore van Rammstein.

rammsteindildos

Daft Punk ‘get lucky’ condooms

Na de artikelen van Deadmau5, Katy Perry en Rammstein steunt Daft Punk je in het harde werk. Met de condooms, gemaakt door Durex, zorgt Daft Punk dat jij je beschuitje tot de laatste kruimel opeet.

l1070841

Tenacious D Cumrag

Dit doekje absorbeert goed, misschien wel te goed! Het is bedoeld om de mannelijke zooi op te ruimen. Hoe en wat mag je dirty mind invullen.

tendcumrag