Willem II komt met het ‘Know Your History ‘shirt. Op deze shirts staan de hoogtepunten van de Tilburgse voetbalclub. De nieuwe merchandise is door de supporters zelf ontworpen.

Het nieuwe shirt is bedrukt met de meest iconische en historische gebeurtenissen uit de clubgeschiedenis. Een échte kruikenzeiker zou dan ook meteen de foto’s van Jan van Roessel en John Feskens op het shirt herkennen. Voor Jan van Roessel blijft het niet alleen bij een shirt, zo wordt volgend jaar een standbeeld van de 152 keer scorende spits geplaatst. Het vereeuwigen van culthelden is niet iets nieuws bij de Tilburgse club, want een biertje bestel je in de bar die naar John Feskens vernoemd is.

De club heeft een rijke historie en dat geeft het shirt mooi weer. Momenten als: Co Adriaanse die op de schouders ging nadat Willem II zich plaatste voor de Champions League, de huldiging voor het behalen van de Champions League en het moment dat Jordens Peters de schaal presenteerde aan de supporters bij de promotie naar de Eredivisie, staan er uiteraard op.

Zoals de insiders vast al weten, is de fanshop naar Joris Sport verhuisd. “Op de oude locatie van de fanshop zou een kantoorcomplex geplaatst worden”, vertelt Joris Sport. “Maar wij zijn helaas niet in het bezit van de nieuwe shirts.” De shirts zijn alleen online verkrijgbaar via tilbo.com.