Justin Bieber is bezig met zijn Europese tour. Dit weekend betreedt het tieneridool de Gelredome in Arnhem, maar ook bij onze zuiderburen is hij populair. In het Sportpaleis in Antwerpen laat de Canadees menig vrouwenhart sneller kloppen. Alle shows waren binnen no-time uitverkocht. 

Door: Celine Cuijten & Sven Strijbosch

Een kleine 20.000 Bieber-fans verzamelden zich al vroeg voor de ingangen om de beste plek te bemachtigen. Naast de grote, gillende, vrouwelijke menigte waren er ook veel mannelijke fans. De muziek van Bieber wordt ook onder de kerels steeds populairder.

Toch blijft de overgrote meerderheid vrouw, die zich maar al te graag uitdossen voor Justin. De gekte gaat ver en voor de merchandise-kraam staan lange rijen. Stuk voor stuk lopen de fans met Bieber-shirtjes en mutsen rond. Wij pikte er een paar echte fans tussenuit met de vraag: Wat maakt jou een echte Belieber?