Naam:  Fleur Veugelers

Leeftijd: 17 jaar

Woonplaats: Nieuwstadt

Waarom de FHJ: Fontys is de school die het dichts bij mij in de buurt lag om Journalistiek te kunnen studeren.

Wie is jouw voorbeeld: Mijn docent Nederlands. Hij heeft mij geïnspireerd om mijn vroegere hobby te gebruiken om verder te zoeken naar een opleiding.

Wat is journalistiek volgens jou: Journalistiek voor mij is onderzoek doen naar nieuws en het verwerken om op een goede manier uit te brengen naar de buitenwereld.

Wat is jouw onbekende talent?: Vroeger deed ik mijn eigen afleveringen schrijven van series die ik graag keek. Maar ik heb het schrijven altijd weggedrukt omdat ik dacht dat mijn sport mijn toekomst zou zijn. Toen ik een stukje mocht schrijven voor een kinderdagblad in Maastricht begonnen de schrijfkriebels weer te borrelen.

Later als je groot bent…: Later als ik groot ben schrijf ik recensies over het theater en literaire werken.