Naam: Sander van Os

Leeftijd: 16 jaar

Woonplaats: Dreumel

Waarom de FHJ?: De FHJ staat aangeschreven als een van de beste journalisieke opleidingen in Nederland. De indruk die ik heb, is dat door de kleinschaligheid van de opleiding je hier student bent en geen nummer.

Wat is journalistiek volgens jou?: Journalistiek is voor mij het in beeld brengen van alles wat er in de wereld gebeurt en daarnaast mensen het materiaal bieden om zich een mening te vormen en over dingen na te denken.

Wat is jouw onbekende talent?: Ik heb gevoel voor het maken van de perfecte panorama foto. Hong Kong, Sidney, Budapest en Ayers Rock staan al in mijn galerij. Daar kan ik hopelijk komende zomer Bangkok aan toevoegen.

Later als je groot bent…: hoop ik zoveel mogelijk te kunnen reizen en verschillende delen van de wereld en culturen te kunnen ontdekken.