Restaurants in Nederland zijn volop bezig met een zo breed en toegankelijk mogelijk assortiment voor hun gasten. Dit zorgt voor populariteit waardoor het aantal gasten toeneemt. Dit gaat in samenwerking met andere organisaties zoals de Michelin gids, Lekker, Gault & Millau en Restaurant Awards. Zij geven een evenwichtig beeld van de beste kwaliteitsrestaurants in Nederland.

Afgelopen dinsdag heeft de Restaurant Award weer verschillende prijzen uitgereikt. Zo zijn er verschillende prijzen uitgereikt voor restaurants in Nederland. De winnaars van de verschillende prijzen worden bepaald aan de hand van stemmen. Deze stemmen worden gegeven door vijfhonderd chefs en restauranteigenaren. Daarnaast werken de verschillende restaurants en belanghebbende partijen samen met Heerlijk.nl.

Een woordvoerder van Heerlijk vertelt het volgende: ‘’Heerlijk.nl is een culinair platvorm dat consument en restaurant samenbrengt. Heerlijk wil hiermee samen met verschillende top- en sterrenrestaurants een zo groot en breed mogelijk publiek aantrekken. Dit zorgt ervoor dat topkwaliteit een groot en breed bereik krijgt in de vorm van speciale aanbiedingen en leuke kortingen.’’

De volgende restaurants hebben verschillende prijzen in ontvangst genomen: Beste restaurant (De Librije uit Zwolle), Beste Wijn restaurant (Da Vinci uit Maasbracht), Beste Fromager (Fred uit Rotterdam), Beste Italiaanse restaurant (Toscanini uit Amsterdam), Beste Aziatische restaurant (Asian Glories uit Rotterdam), Meest Romantische restaurant (Vinkels uit Amsterdam), Beste Biologische restaurant (De Kas uit Amsterdam) en het Beste Prijs/kwaliteit restaurant (De Loohoeve uit Schoonloo).

Het betekent dus niet dat alleen mensen met een dikke portemonnee gebruik kunnen maken van toprestaurants. Door middel van verschillende kortingen en aanbiedingen kan een breed en variërend publiek gebruik maken van verschillende toprestaurants dat kwaliteit, comfort en een ultieme smaaksensatie biedt aan haar gasten.