Ter hoogte van Tilburg Universiteit vond donderdagochtend een aanrijding plaats. De bestuurder van een Duitse auto zag twee fietsers over het hoofd. Een van de slachtoffers is naar het ziekenhuis gebracht, de ander vervolgde haar pad direct.

Een politiemotor, twee politieauto’s en twee ambulances waren bij de plaats van het ongeval aanwezig. De twee aangereden fietsers werden door het ambulancepersoneel medisch nagekeken. Beide slachtoffers zijn geschrokken en één vrouw is meegenomen naar het ziekenhuis. “Ze gaat naar het ziekenhuis omwille van haar emotionele reactie. Ze kan in shock zijn, maar ze heeft wel een klap tegen haar hoofd gehad”, informeert de agent ter plaatse.

De bestuurder en bijrijder van de auto zijn duidelijk ook geschrokken van het incident. Ze vroegen meerdere keren hoe het met de gedupeerden ging en of ze ‘schuldig’ waren.