Het is Valentijnsdag, dé dag van de liefde! Helaas kan niet iedereen op deze dag samen zijn, maar willen ze toch aan iemand laten weten dat ze om hen geven. Tussen alle negatieve muren in de wereld (Berlijnse muur, de muur van Trump), heeft Peerke Hessels in Tilburg een positieve muur geplaatst. De liefdesmuur aan de Korvelseweg in Tilburg is vandaag de plek om een lieve boodschap achter te laten; en dat is precies wat deze mensen doen.

Nadine

‘hartje’ voor mijn schatjes

“Dit berichtje is voor mijn lieve partner en mijn kind. De twee grootste schatten in mijn leven, die wel een positieve boodschap verdienen op deze dag!”

Jason en Kim

Ik ‘hartje’ Kim

“Kim is mijn vriendin, dus tuurlijk zet ik dit op de muur. Of je hier een foto van mag maken? Natuurlijk! De hele wereld mag dit toch gewoon zien!”

Kenny B

We zijn niet gelijk, maar wel gelijkwaardig

Kenny B mag als eerste iets op de liefdesmuur schrijven. Hij richt zijn berichtje niet aan iemand in het speciaal, maar aan ons allemaal.

Mariette

M & M, Love you 4-ever. Na vijf en een half jaar samen te zijn, besef ik steeds meer wat ik aan je heb

“Dit is voor mijn vriend. We zijn al zo’n lange tijd samen. Als hij dit ziet vindt hij het misschien wel een beetje vreemd. Hij werkt hier in de straat dus zien zal hij het zeker!”

Ngannie 

Ryan, you make mij heart beat faster!! 

“Ik heb vanochtend echt een mega bos rozen van mijn vriend gekregen, dus ik ga nu snel nog even zijn cadeau in elkaar zetten!”

Imad

Rafi ‘hartje’ Imad

“I’m all the way from Spain. Now I can declare my love to my beautiful girlfriend here, that’s pretty cool”

Anoniem 

Peer jij bent tof! Ik hou van je!!

Ook peerke, de bedenker, krijgt op zijn eigen muur nog wat liefde.

Hij vertelt over hoe hij op het idee kwam en laat een mooie boodschap achter.

Door: Nena van Hassel en Rhianne Janssen