Een kilo kleding voor maar vijftien euro, het kan bij Vintage Kilo Sale! Ook dit jaar reist Vintage Rebel het hele land af met kleding uit de hele wereld. Wij vragen hippe bezoekers het hemd van het lijf.

Evelien Scheltinga

“Ik heb altijd kleding van mijn moeder gedragen dus ik ben gewend aan vintage. De kwaliteit is vaak ook stukken beter dan de kwaliteit van H&M- of Zara-items bijvoorbeeld. Deze jurk is bijvoorbeeld van suède en sluit perfect aan. Het leukste aan vintage shoppen vind ik de bezoekers, iedereen is heel erg vriendelijk en je merkt dat er oprechte liefde voor de kleding bestaat.”

Mariëlle Raaijmakers & Inge Vierhout

Mariëlle: ‘’Dit is de derde keer dat ik vintage kledingshop. Veel items kom je niet tegen in de ‘normale’ winkels. En ja, jasjes zoals deze denim jacks… daar heb ik gewoon een zwak voor haha!’’
Inge: ‘’Ik kom niet heel vaak in een vintagewinkel, maar als ik er voorbijloop stap ik altijd eventjes naar binnen, op zoek naar iets unieks.’’

Daniel Mariano

“Dit is de eerste keer dat ik in een vintageshop kom. Mijn vriendin, Alba, had het erover dus zijn we maar een keer gaan kijken. Je hebt veel goedkope en coole opties zoals dit bruine colbertje, dus ik ga zeker vaker een vintage shop bezoeken.”

Alba Santos

“Je kunt hier goedkope items halen van een goede kwaliteit. Ik vind het wel jammer dat ik vooral grote maten vind. Gelukkig hadden ze het roze vest nog wel in de juiste maat voor mij.”

Alex

“Dit is de eerste keer dat ik in een vintageshop of bij een vintage sale terecht kom. Dit jaar ga ik met carnaval verkleed als een Venetiaanse jonkheer, deze bruine leren jas past hier dus perfect bij. En vijftien euro per kilo klinkt slim en voordelig, maar met mijn volle tassen moest ik toch bijna honderd euro afrekenen.”

Anne Deenen

“Ik shop wel vaker vintage via rommelmarken, internet of via dit soort sales. Het is zo leuk omdat je unieke items tegenkomtn dat voor vijftien euro per kilo, dat is toch gewoon perfect? Vooral omdat er geen verschil wordt gemaakt tussen de items, of het nu een jas is of een topje, de prijs gaat altijd op gewicht. Dit vest koop ik straks voor een paar euro!”

Geert Rademakers & Michel de Wit

Geert: “Wij hebben dit nog nooit eerder gedaan, zo’n sale bezocht, maar het is super gaaf!”
Michel: “Ja echt lachen man, we gaan dit wel vaker doen denk ik.”
Geert: “Echt vet dat vijftien euro per kilo, alles is daardoor kei goedkoop.”

Wij zijn ook benieuwd naar het verhaal achter deze kilo sale. Check de audio hieronder.