Weet jij nooit wat je met Valentijn moet geven? Kom je altijd weer op die inspiratieloze roos of parfum? Dan kun jij deze vijf alternatieve Valentijncadeautjes gebruiken om je Valentijn eens te verrassen.

Word je altijd zo moe wanneer je vriend of vriendin in bed stapt met ijskoude voeten? Ben je net lekker warm, krijg je ineens een kou die vergelijkbaar is met de temperaturen op de noordpool tegen je aan, dan is een in de magnetron opwarmbare slof een goed Valentijncadeau. Het staat niet alleen leuk en schattig, het zorgt er ook voor dat je Valentijn eindelijk eens met warme voeten in bed stapt, zonder dat je die zelf moet opwarmen. Een mooi gebaar en nog eens handig voor jezelf ook.

 
“Zwanen blijven hun hele leven bij elkaar en ook nog eens op dezelfde plek. Prachtige dieren zijn het,” aldus een medewerkster van de Wereldwinkel. Juist daarom is dit beeld een mooi cadeau. Het symboliseert een lang en gelukkig leven samen met jouw liefde. Daarnaast heeft het ook nog eens de vorm van een hart, zodat degene die het cadeau ontvangt het ook gelijk begrijpt.

Ook een cadeau dat gunstig is voor beiden van jullie. Kookt je vriend of vriendin graag, maar kan hij of zij er helemaal niets van? Zit je elke dag weer dezelfde gore prut te eten, terwijl je doet alsof het lekker is? Dan is een dinerbon wel handig. Naast dat het een mooi gebaar is en hopelijk een gezellige avond oplevert, kun jij eindelijk eens gaan genieten van een fatsoenlijke maaltijd.

Huh? Wat is dat nu? Dit is een parelketting. Je moet hem wel zelf maken. Dit doe je door de oester open te kraken om (hopelijk, want anders moet je echt je geld terug vragen) een parel eruit te vissen. Bevestig de parel vervolgens aan de ketting om een leuk, handgemaakt cadeau te geven aan je Valentijn. Weer eens iets anders dan die inspiratieloze bonbons die je elk jaar maar weer geeft.

Interactieve cadeaus zijn populair. Deze love games zijn daar een perfect voorbeeld van. Met verschillende quizzen staat dit garant voor een leuke avond. Zoek uit wat jullie weten van de liefde en wat voor perfecte match jullie ook alweer zijn. Kijk wie het meeste weet van bekende koppels of zwijmel weg bij de mooiste liefdesquotes. Voor ieder wat wils.