Dating apps, we zijn er allemaal bekend mee. Vooral in de week van Valentijnsdag en alle andere liefde-gerelateerde meuk vinden app stores het nodig om dat tijdverdrijf even in het zonnetje te zetten. In ieder geval voor de vrijgezellen onder ons. Want je hebt natuurlijk geen dating app nodig als je al lang en gelukkig leeft met je droomprins(es).

Arme Singles

Tinder, Happn en Hot or Not, allemaal dating apps voor de smartphone-junkies onder ons die single en alleen op hun kamertje zitten en zich afvragen waarom ze niet leuk genoeg zijn voor een relatie. Een groot deel van deze geweldig dramatische groep mensen die een hekel hebben aan al die kleffe stelletjes, de liefde èn een hekel hebben aan bijvoorbeeld Donald Trump is deze geweldige app ontwikkeld, genaamd ‘Hater’.

Hater de app

Voor de mensen die echt overal een bloedhekel aan hebben, of in ieder geval in een groot deel van de dingen die ze tegenkomen in hun leven, is deze geweldige app in het leven geroepen. Let wel: op dit moment hebben alleen de Apple fan girls en boys toegang tot dit tijdverdrijf. De betaversie is pas in het voorjaar beschikbaar voor de Android-fans.

Wat kan je ermee?

De app biedt je van alles. Uiteraard moet je net als bij Tinder toegang geven tot je Facebook-profiel. Wat wel wordt aangeraden door iCulture is dat je alleen je openbaar profiel toestaat, de rest wat er wordt aangegeven kan je uitzetten voor de app. De app zelf snappen is in het begin nogal lastig. Je hebt vier pagina’s in de app; je profiel, de topics die je moet selecteren om te haten, je lijstje matches en je echte matches.

Spelletje

Eigenlijk is Hater gewoon een spelletje. Je kijkt of je de topics haat, oké vind, niet oké vindt of er van houdt. Op basis van je haat, liefde etc. komen er matches uitgerold. Ook zie je hoeveel procent je een match met die persoon bent op basis van je topics.

Bron: Hater inc.

Niet echt voor herhaling vatbaar

De app is leuk als tijdverdrijf, maar daar houdt het ook echt mee op. Het gaat aardig wat tijd overheen om de app te snappen. Veel dingen zijn onduidelijk. Je bent bezig met je topics die je selecteert en je kunt zien hoeveel procent je een match bent met iemand. Heel leuk, maar behoorlijk omslachtig. Vervolgens heb je matches en dan ga je geen gesprek aan maar dan ga je door met je spel spelen op basis van je gelijkwaardige haat. Als je Tinder gewend bent, dan is dit een totaal andere wereld. Misschien komt het ook omdat dit een betaversie is. Wanneer de app voor alle smartphone-singles is, is nog onbekend. Voor nu is het even leuk, maar het verveeld snel.