Een vervolg op de romantische komedie Love Actually. Het is voor velen een droom die werkelijkheid wordt. De acteurs van de populaire film uit 2003 keren namelijk terug voor een vervolg.

Een ‘echt’ vervolg is het helaas niet. Een deel van de cast komt bij elkaar om een korte sketch van tien minuten te maken. Hiermee hopen ze geld in te zamelen voor het goede doel: Red Nose Day. Dit is de belangrijkste inzamelingsactie van Comic Relief. Op deze dag worden er rode clownsneuzen gedragen, die in veel winkels te verkrijgen zijn. In voorgaande jaren is er door een aantal grote sterren al veel aandacht besteed aan dit initiatief.

Richard Curtis, de schrijver van de enorm bekende romcom, zal ook dit script voor zijn rekening nemen. Dit vervolg zal ingaan op wat er met de personages is gebeurd sinds het eerste deel. Onder andere Hugh Grant, Keira Knightley en Liam Neeson zullen in deze sketch te zien zijn.

Op de recenseersite IMDB geven de bezoekers de film gemiddeld een 7,7. filmrecensent Brian heeft een duidelijke mening over de film: “Ik vind dat de makers de film erg realistisch hebben gemaakt. Zo laten ze beide kanten van een relatie zien, zowel geluk als verdriet.” Hij denkt dat het succes van de film vooral in de inleeffactor zit: “De acteurs zouden zo je buren kunnen zijn, dat zorgt ervoor dat mensen zich goed kunnen inleven in het verhaal. De film laat verschillende vormen zien van liefde. Soms recht voor zijn raap, soms ingewikkeld, maar toch altijd met genoeg geluksmomentjes, net als in het echte leven.”