Hoe identificeren jongeren kunst met de online wereld waarin we leven? In samenwerking met Art Baby Gallery stelt showroom MAMA het open-call project Wallpaper tentoon. Kunstenaars krijgen de kans hun online bevindingen te delen.

Jong talent kan werk opsturen, vervolgens printen bezoekers hun favoriete kunst uit en plakken ze het op een van de muren van MAMA.  Op die manier richten de bezoekers de tentoonstelling zelf in. “Je hoeft niet iemand te zijn die verstand van kunst heeft om deel te nemen. Ook bezoekers van de tentoonstelling tellen mee en worden serieus genomen,” vertelt Marloes de Vries. “We laten werk zien waar nog geen mening over is gevormd. Daarom is het aan onze bezoekers om die te vormen.”

  • Jong talent kan werk opsturen, vervolgens printen bezoekers hun favoriete kunst uit.