NAC Breda speelt zondag tegen FC Volendam voor een plek in de finale van de play-offs. Banketbakkerij Van Haaren maakt Breda alvast lekker voor de thuiswedstrijd met speciale NAC-gebakjes. De heenwedstrijd op donderdag eindigde in 2-2.

“Ik kwam op het idee voor een speciaal gebakje nadat ik zag dat een bakker in Rotterdam het nieuws haalde met Feyenoord-tompoezen”, zegt winkelbediende Conny Visser. Eigenaresse Natasja van Mook, een groot NAC-fan, was meteen enthousiast en wilde de petit fours met NAC-logo in haar bakkerij verkopen. “We hebben eerst wel even NAC gebeld om te vragen of we het logo mochten gebruiken”, zegt Visser er snel bij.

De banketbakkerij kwam op 16 mei met een speciale win-actie op Facebook. Wie de uitslag van de eerste wedstrijd in Volendam goed wist te voorspellen, won een gratis doosje petit fours met NAC-logo. In twee dagen werd er meer dan zeventig keer gereageerd. Bij de bakkerij organiseren ze wel vaker acties met NAC-lekkernijen. “We dragen NAC gewoon een warm hart toe.”

NAC-gebakjes bij banketbakkerij Van Haaren from De Nieuwsredactie on Vimeo.