Het is volop zwieren, zwaaien, rondjes draaien de komende dagen op Stappegoor. Het stadsdeel heeft dit jaar voor het eerst een eigen kermis. In tegenstelling tot de grote zomereditie is deze kermis volledig low-budget. Exploitanten mogen maximaal drie euro vragen voor een ritje.

De Nieuwsredactie nam een kijkje op de kermis.

Het evenement is te vinden op het parkeerterrein aan de Stappegoorweg. Wie interesse heeft, kan er nog tot 28 mei terecht.

  • De doelgroep van de kermis in één foto. Het evenement moet jong én oud naar Stappegoor trekken.

Prikkelarme dag
Net als de grote zomerkermis, kent de Stappegoorse kermis ook een prikkelvrije middag. Speciaal voor mensen met een beperking stonden maandag alle flitsende lampen even uit. Daarnaast werd de muziek voor de gelegenheid een tandje lager gezet. Verslaggever Manon Snoeren was erbij. Klik hier om haar verslag te lezen.