Je eerste jaar studeren, superspannend. Misschien ga je wel in een nieuwe stad op kamers. Keuzes maken hoort daar ook bij. Waar ga jij je geld aan uitgeven? Ga je liever stappen van het geld of koop je eten? In dit artikel geven wij tips om wat geld te besparen. Hoewel we niet in Amerika wonen waar je coupons kan sparen en gratis je boodschappen krijgt, zijn er in Nederland wel degelijk geldbespaarders.

Tekst gaat verder onder tool

Nadir Belhaj-Haddou (23) gebruikt een aantal van deze sites al langer. ,,Ik gebruik vooral Pepper voor dingen die ik graag wil maar niet hard nodig heb. Soms zitten er ook spullen tussen met prijsfouten waardoor je nog maar een kwart van de oorspronkelijke prijs betaalt. In totaal heb ik denk ik via Pepper bijna duizend euro uitgespaard. Scoupy gebruik ik ook weleens. Daar heb ik in twee jaar tijd 73 euro mee bezuinigd. Dus ik ‘bespaar’ wel veel zo. Bespaar moet tussen aanhalingstekens omdat het vaak spullen zijn die ik nooit tegen de normale prijs had gekocht.’’