Drie verdiepingen, ruimte voor 1200 bezoekers en heel veel techno: dat zijn de eerste tipjes van de sluier die de initiatiefnemers van het Pakhuis (afgekort PKHS) prijsgeven. De vestigingsplaats van deze nieuwe technoclub blijft echter nog een mysterie.

Een van de woordvoerders zegt bewust voor Tilburg te hebben gekozen: ‘’In Tilburg is heel weinig te doen voor de feestgangers en wij willen ze juist iets bieden waar ze kunnen genieten van goede muziek.’’ Techno, tech house en deep house zijn de muziekgenres die gaan klinken in het PKHS, waar de line-up wordt gevormd door een mix van hoogstaande artiesten en aanstormend talent.

Het PKHS, dat op vrijdag 6 oktober hun deuren opent, begint met de programmering op vrijdag en zaterdag en gaat in de toekomst ook op donderdag- en dinsdagavond open. Vanaf de zomer van 2018 beschikt het PKHS over een dakterras, dat plaats gaat bieden aan 350 bezoekers. Feestgangers moeten minimaal achttien jaar oud zijn om binnen te komen.