Burgerrestaurant Thrill Grill in Tilburg is de derde keten in Nederland van de topchef Robert Kranenborg. Nog geen half jaar na de opening van het restaurant moesten zij hun deuren alweer sluiten. De oorzaak hiervan was een brand in de afzuiginstallatie van de keuken. Door de schade van de brand moest een groot deel van de keuken en apparatuur worden vervangen. Daarnaast werd ook het interieur van het restaurant vernieuwd.

Sinds woensdag 1 november konden klanten alweer een burger komen eten, maar een dag later was de drukte bij het restaurant vele malen groter. Voordat Thrill Grill om 12.00 uur zou openen, stond er al een rij bij de deur en dat was niet zomaar. Vanaf 12.00 uur konden de 500 eerste gasten een gratis classic beefburger bestellen. Ook Robert Kranenborg kwam langs om het resultaat te bekijken. ”Het is prachtig geworden”, aldus Robert.

[wowslider id=”16″]