De drie dj’s die maandag 18 december worden opgesloten in het Glazen Huis zijn: Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn. Dit werd vanavond bekend gemaakt tijdens de housewarming van Serious Request in Apeldoorn.

Het trio zal zes dagen lang radio maken en leven op sapjes. Tijdens deze zes dagen wordt er geld ingezameld voor de hereniging van ouders en kinderen.

“Drie weken geleden werd het aan me gevraagd of het een optie was”, vertelt Sander Hoogendoorn. “Ik hoefde daar niet lang over na te denken.” Vroeger keek hij de actie al samen met zijn ouders. “Het is echt een kersttraditie geworden.” Dit jaar moeten zijn ouders het zonder hem doen.

“Domien is ons aan het plagen als grote broer. Wij zijn z’n kleine broer en zusje”, zegt Hoogendoorn. Hij denkt niet dat je er mentaal op kan voorbereiden. “Het komt wel goed. Ik wil vooral dat het nu begint.”