Isabel is op aanraden van haar vader een kijkje gaan nemen op de open dag. Zelf is ze ook nog veel aan het rondkijken en gelukkig leek journalistiek haar ook wel wat. Vooral werken voor een tijdschrift heeft haar interesse en ook presenteren lijkt haar erg leuk! 

Naam: Isabel van Laarhoven
Leeftijd: 17 jaar
Woonplaats: Kaatsheuvel
Opleiding: VWO 5

Waarom heb je interesse in de journalistiek?
“Mijn vader zei dat het ook wel iets voor mij zou zijn en zelf leek het ook heel leuk. Het werken voor een tijdschrift lijkt mij bijvoorbeeld heel leuk. Vooral dan een meiden tijdschrift, bijvoorbeeld wat Chantal Janzen doet nu met haar tijdschrift.”

Wat lijkt je leuk in de journalistiek?
“Ik vind zelf presenteren leuk om te doen. En dan bijvoorbeeld een tv programma of het nieuws.”

Als we je nu op pad zouden sturen, met wat voor verhaal zou je terugkomen?
“Uhm, als ik nu iets zou moeten maken zou ik een Youtube filmpje maken en dan bijvoorbeeld Chantal Janzen interviewen over hoe zij zo ver is gekomen. En ook hoe haar tijdschrift  tot stand is gekomen.”