Kristen Willemsen is wat ons betreft de nieuwe grote vlogger van Nederland. Ze is aan het revalideren van haar strijd met kanker en legt haar verhaal vast. Op de FHJ hoopt ze haar passie weer te vinden.

Naam: Kristen Willemsen

Leeftijd: 22

Woonplaats: Rosmalen

Huidige opleiding: Gestopt met een opleiding

Waarom ben je naar de open dag gekomen?

“Ik ben gestopt met mijn studie Human Resource Management aan de universiteit omdat ik ernstig ziek was geworden, dus nu ben ik op zoek naar iets nieuws.”

Waarom heb je interesse in de journalistiek?

“Nadat ik gestopt was met mijn studie wist ik niet wat ik nu moest gaan doen. Ik hoorde van mensen dat journalistiek iets voor mij zou zijn. Ik heb interesse in schrijven, televisie en radio en heb over alles een mening, dus journalistiek klikt wel denk ik!”

“Ik ben ook begonnen met vloggen. Afgelopen dinsdag had ik mijn laatste chemotherapie en ik ben nu mijn verhaal aan het vastleggen over mijn revalidatie en terugkomen in het gewone leven. Via mijn instagram (@purplesecondchance) werd ik benaderd door een mediabedrijf of ik mijn verhaal wilde vertellen via vlogs. Dus daar ben ik nu mee bezig. Ik wil weer studeren om helemaal terug te komen in de maatschappij.”

Wie is jouw journalistieke voorbeeld?

“Die heb ik niet, ik hou me vooral bezig met mijn eigen projecten.”