Sugardaddy’s:  Een Amerikaans fenomeen dat ook steeds dichter naar Nederland komt. Vaak wordt het hebben van een Sugardaddy geassocieerd met iets negatiefs. Hoe denken mensen die midden in dit wereldje zitten, daar zelf over? Dirk Krijnen, directeur van suikerarrangement.nl, vertelt hier wat meer over.

“Ik ben deze site begonnen met de insteek dat mensen elkaar kunnen helpen. Of het nou om gezelschap gaat of op financieel gebied. Er zijn nu eenmaal mensen die wel wat geld overhebben voor het juiste gezelschap en wat ze buiten de site om verder nog doen, mogen ze zelf weten.” vertelt Krijnen. “Het is jammer dat het in Nederland als een taboe wordt gezien. Want niks is ouder dan dit fenomeen. Alleen willen wij hier niet openlijk over praten.”

Het begrip ‘helpen’ is nog een beetje vaag. Gelukkig heeft Krijnen daar een antwoord op: “Veel suikernichtjes hebben het vaak moeilijk. Sommigen zijn alleenstaande moeder, ander student en ga zo maar door en niet iedereen is per se op zoek naar een relatie. Hierdoor ontmoeten ze toch nog mensen die hen kunnen helpen en ze zijn verder aan niks verplicht.”

Krijnen krijgt zelfs persoonlijk bericht van mensen die deelnemen. “Ik heb gister toevallig een hele leuke reactie reactie gekregen van een Suikeroom. Die schrijft:  ‘Ik heb een heel leuk suikernichtje gevonden. Bedankt voor alles,” aldus  Krijnen.