Eerstejaars student journalistiek legt de open dag van Fontys Hogeschool Journalistiek vast in haar vlogs. Volg haar avonturen hier.

Vlog 6: Dat was ‘m
Wil je zelf nog een kijkje nemen bij Journalistiek? Kom proefstuderen of bezoek de volgende open dag, die is in maart. Wij zijn er dan ook weer. Hopelijk tot ziens!

FHJ Open Dag vlog 6: Afsluiting from De Nieuwsredactie on Vimeo.

Vlog 5: Zelf presenteren in de TV-studio
Rimme is misschien wel aankomend student. Ze heeft in elk geval alvast kunnen proeven van een eventuele presentatiecarrière in de TV-studio van FHJ. Hoe het haar verging en een ontmoeting met een van FHJ’s conciërges René, zie je in deze video.

FHJ Open Dag vlog 5: Zelf presenteren in de TV-studio from De Nieuwsredactie on Vimeo.

Vlog 4: Een eigen bedrijf op de opleiding
Djaydee praat met de oprichters van Yacks, een journalistiek videobedrijf van oud-studenten van Fontys Journalistiek. De opleiding, stage en een eigen bedrijf combineren, kan dat?

FHJ Open Dag vlog 4: Een eigen bedrijf op de opleiding from De Nieuwsredactie on Vimeo.

Vlog 3: Op de Nieuwsredactie

Djaydee gaat langs bij de Nieuwsredactie, de zenuwslopende plek vol uitdagingen voor de tweedejaars FHJ-student. Hier zwaait Michiel Bles vandaag de scepter (hij is heel aardig hoor!). Heb je zelf nog vragen aan Djaydee, Michiel of iemand anders? Stel ze dan op Twitter: @FHJopendag. Tot spreeks of tot de volgende vlog!

FHJ Open Dag Vlog 3: Op de Nieuwsredactie from De Nieuwsredactie on Vimeo.

Vlog 2: Wat is Condor eigenlijk?
Is it a bird? Ja, het is Condor: het alternatieve onderwijstraject bij de FHJ. Vlogger Djaydee zoekt uit hoe dat eruit ziet.

Vlog 1: Opstarten