De spelers van FC Twente kopen 550 kaartjes op om supporters gratis mee te nemen naar de uitwedstrijd tegen VVV Venlo. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt. De spelers van Roda JC beloonden hun fans vorige week met kaartjes voor de wedstrijd tegen Vitesse van aanstaande zondag.

Blijk van waardering
De club en de spelers van FC Twente en Roda JC zien de ‘gratis kaartjes’ als een waardering richting hun fans. “Bij de wedstrijden die we in deze competitie nog moeten spelen, zijn de supporters erg belangrijk”, zegt Rob Goossens, persvoorlichter van Roda JC. “Ik hoop dat het tot een goed resultaat leidt nu de spelers weten dat de fans hen een hart onder de riem steken.”

Mark Timmers, hoofd Communicatie van FC Twente, is het met hem eens: “Ondanks een zwaar seizoen zitten er in ons stadion minimaal 25.000 supporters en zijn er bij uitwedstrijden nagenoeg altijd volle uitvakken.” De spelers en club proberen op deze manier de slechte resultaten van wedstrijden goed te maken.

Seizoenkaart
De kaartjes voor de uitwedstrijd van FC Twente zijn niet voor iedereen. Alleen de fans met een seizoen- of een clubkaart krijgen een kaartje.