Met een pitch over zijn eigen onderbroekenmerk ‘Boxrs4ALL’ sleepte Thom Uildrinks maandagavond het kampioenschap binnen. Speciaal voor de nieuwsredactie geeft hij drie tips voor een perfecte pitch.

Op de middelbare school vond de Thom het al geweldig om een spreekbeurt te geven. Wat dat betreft heeft Thom dus misschien wel een natuurlijk talent voor pitchen. Thom: “Je moet er wel aanleg voor hebben, en natuurlijk moet je het heel leuk vinden om te doen. Maar in principe kan iedereen leren hoe je moet pitchen. Er zijn verschillende trucjes waardoor je ervoor kan zorgen dat je publiek na 2 minuten denkt: wow.”Pitch over onderbroeken

Het is voor Thom erg belangrijk dat hij goed kan pitchen. De bedrijfskunde student heeft namelijk zijn eigen bedrijfje, Boxrs4ALL. Hij verkoopt onderbroeken, waarbij ze bij elke verkochte boxer er een aan arme landen in Afrika doneren. “Het was voor mij best makkelijk om mijn pitch hierover te doen. Het publiek ziet het wanneer je ergens passie voor hebt.”