TILBURG – Smartphones zijn een groot onderdeel van ons leven. Vooral jongeren zitten constant op hun mobiele telefoon. Verslaggever Jelle Oosterveld gaat voor een journalistieke productie, drie dagen door het leven zonder telefoon. Lees hier zijn verhaal.

De laatste dag van het leven zonder smartphone is aangebroken. “Ik merk dat ik zeer geïrriteerd ben, vooral als mensen om me heen constant op hun telefoon zitten. Gisteren zat ik met teamgenoten een biertje te drinken. Dan liggen er vijf smartphones op tafel. Daar kon ik me behoorlijk aan ergeren”, vertelt Jelle.

vlog 3 – drie dag zonder smartphone from De Nieuwsredactie on Vimeo.

Hoeveel tijd besteed jij aan je smartphone op een dag?

Bekijk het eindresultaat van de productie over smartphoneverslaving via de site van de nieuwsredactie.