Urban sports: sporten bedacht in de stad. Urban sports trekken steeds vaker publiek. Hall Of Fame directeur Mike Dobber liet in een audio-interview van 1 minuut horen wat hij denkt dat er veranderd aan de manier waarop urban sports gezien worden.

Fusion Jam                                                                                                                                            Fusion Jam is een combinatie van meerdere urban sports. Die komen samen in één evenement. Zondag vindt het Tilburg Fietst-festival plaats en daar zit ook een urban bikebattle bij met een pumptrack. De Hall Of Fame versterkt dat met de kracht van Urban door er nog een aantal evenementen aan toe te voegen.

Tegelijk met Tilburg Fietst vindt het skateboardevenement Brabant Open plaats. Dat vindt dit jaar ook in het skatepark van de HOF plaats. Er vindt ook een danspresentatie plaats van de Hiphop Factory van de HOF. Het evenement wordt medemogelijk gemaakt door Magma Media. Fusion Jam wordt overkoepeld door de evenementenorganisatie Urban Playground 013.

Het Fusion Jam event vindt plaats op zondag 16 september.