De strijd om de TOTO KNVB-beker barstte deze middag los in Rosmalen. ADO Den Haag nam het op tegen amateurclub OJC Rosmalen en won overtuigd met 0-6 en is zo weer een stap dichter bij de KNVB-beker.

18:49 Fluitsignaal, eindstand 0-6

(0-6) 18:46

Rosmalen breekt tegen ADO. Necid zet de Hagenezen op 0-6. Op de tribune van OJC begint het aardig stil te worden. De uit-supporters laten nog even van zich horen.

(0-5) 18:43

Becker zet ADO Den Haag op een 0-5 voorsprong in Rosmalen na een 1 op 1 met de keeper.

18:30

De wedstrijd is diep in de tweede helft wel gespeeld. ADO maakt er een eenzijdige pot van en heeft inmiddels 3 wisselspelers laten inkomen.

(0-4) 18:18

OJC heeft de tweede helft niks in te brengen. El Khayati maakt hier glansrijk gebruik van en tikt de bal vanuit een lage voorzit tussen de palen.

18:10

Na het slecht wegwerken van de bal door keeper Tinus krijgt ADO de makkelijke kans op goal te schieten. Echter schieten de twee schutters bij ADO voorin allebei op de paal.

18:03

De wedstrijd wordt weer hervat. Lukt het OJC in deze tweede helft om een wonder te verrichten? Aan de kant van ADO geen wissels. Bij OJC maakt Van de Sande plaats voor Moghal.

17:48 Rust

De spelers gaan thee drinken met een stand van 3-0. OJC was de eerste helft niet sterk genoeg tegen ADO. Kan coach Bas Gösgens zijn spelers, met drie goals tegen, moed inspreken voor de tweede helft?

(0-3) 17:41

Tom Beugelsdijk zet met een kapbeweging en effectschot ADO op 3-0. Een actie die je niet snel verwacht van deze verdediger.

(0-2) 17:25

Meteen na het aftrappen van OJC pakt ADO de bal weer af waaruit een snelle counter volgt. Immers scoort de 0-2 vanuit de rebound. En maakt het scoreverschil groter.

(0-1) 17:24

Geel voor Van de Sande van OJC door een overtreding op 20 meter. Er komt een vrije trap voor ADO en hieruit volgt een goal. El Khayati wipt de bal krullend over de muur heen en brengt ADO op voorsprong.

17:21

OJC heeft het ADO nog niet lastig gemaakt. ADO overheerst op het veld en heeft het meeste balbezit. OJC snakt naar een kans.

17:03

Na drie minuten al grote kans om op voorsprong te komen van OJC. Aanvaller mist.

17:00

OJC trapt af en maakt binnen een minuut al een overtreding op de nummer tien van ADO, Lex Immers.

16:22

Beide selecties maken zich warm voor de wedstrijd.

16:19

Aad de Mos is, als echte Hagenees, ook van de partij om zijn club te steunen.

16:14

Het veld ligt er mooi bij, de fans druppelen langzaam het sportpark binnen.

15:50

De opstellingen van beide teams zijn bekend. Beugelsdijk, Immers en El Khayati starten in de basis.