Door Daniel Peperkamp & Bas van Krugten

De laatste dag. Met het veel te dure Israelische bier nog in ons bloed rollen we rond elf uur ons bed uit. Gisteravond zijn we gaan stappen. Kleine factcheck; Tel Aviv is inderdaad de naam Gay Capital of the world meer dan waard. Het laatste paar schonen sokken worden gezocht om nog even boodschappen te kunnen doen. Volledig uitgedroogd slurpen we de hele dag aan flessen water en sapjes. De uren vliegen vlug voorbij, en de tassen worden ingepakt. Uiteindelijk besluiten we om toch nog even de stad in te gaan, om de reis af te sluiten met een bordje pasta. Israel was fantastisch, echt een ervaring. Het land biedt alles; Perfect weer, strand, heerlijk eten, cultuur en vrouwelijk schoon. Maar helaas is het land een vijand voor je portemonnee, als 2 blutte zwervers hebben we dan ook af en toe flink moeten bezuinigen. We kijken allebei erg tevreden terug over ons onderwerp, helemaal na dat het sinds maandag weer volop in het nieuws is. De pasta is op, de laatste shekel wordt uitgegeven en we slenteren terug naar ons appartement. Even nog wat opruimen, wat drinken en ons dan klaarmaken voor de terugreis.