Bart is 18 jaar en hij verslindt zo wat alles wat hem voor de voeten komt. Geen papier. Dat zegt hij er nog even bij. Hij heeft andere manieren om krantenproducties tot zich te nemen. Ook leuk: Bart maakt een schoolkrant. Goed dat hij vandaag door onze journalistieke opleiding wandelt. 

Open Dag

Naam: Bart
Leeftijd:  18 jaar
Woonplaats: Geldermalsen
Huidige opleiding:  5 havo

Waarom kom je vandaag naar de open dag?
Journalistiek vind ik interessant om te volgen. Ik heb niet echt voor een journalistiek platform gewerkt, maar wel voor de schoolkrant. Daarvoor schreef ik over werkstukken van mensen of projecten.

Waar komt je interesse voor journalistiek vandaan?
Ik volg alle programma’s qua journalistiek. Ik kijk naar talkshows en het nieuws. En ik lees kranten. Op Google heb je een functie waarbij de belangrijkste items en verhalen van kranten voorbij komen. Van alle kranten. Ik lees dus alles, heb niet een specifieke favoriet.

Wie is jouw journalistieke voorbeeld?
Matthijs van Nieuwkerk qua talkshows en Charles Den Tex als het om schrijven gaat.