Open Dag

Roos is vijftien jaar maar heeft de eerste journalistieke ervaring al achter de rug. Ze heeft geïnterviewd. Bij de regionale krant die bij haar op de deurmat valt, BN/De Stem. Hoewel ze als 4 havo-student zich nog oriënteert, is ze toch aanwezig op de FHJ. 

Naam: Roos
Leeftijd: 15
Woonplaats: Etten Leur
Huidige opleiding: havo 4

Waarom naar Open Dag?
Leuk om iets met journalistiek te doen. Het is vooral een oriëntatie, want ik weet nog niet echt wat ik wil.

Waarom interesse in journalistiek?

In havo 3 moesten we een interview doen, dat heb ik gedaan bij BN/De Stem. Toen heb ik meteen meegekeken. Dat vond ik erg leuk om te doen. En ik hou van lezen. Ik ga wel nog naar meer open dagen, want ik weet nog niet helemaal wat ik wil. Ik ben ook nog jong.

Huidige journalistieke voorbeeld
Ik heb niet echt een voorbeeld, maar als het om boeken gaat lees ik veen van Mel Wallis de Vries.